top of page

Politie betrapt zwangere vrouw onder invloed in Bilzen

Maandag heeft de lokale politie op verschillende locaties in Bilzen, Hoeselt en Riemst verkeerscontroles gehouden en dat bleek nodig te zijn. In Bilzen werd een zes maanden zwangere bestuurster aan de kant gezet. De vrouw moest een speekseltest ondergaan en daaruit bleek dat de jonge dame onder invloed reed van cannabis en amfetamines. De politie twijfelde niet en trok meteen haar rijbewijs voor vijftien dagen in.


Tijdens de controles werden ook nog twee andere bestuurders betrapt met drugs in hun lichaam. Ook zij mochten hun rijbewijs voor vijftien dagen inleveren. Tijdens de actie nam de politie ook een niet verzekerde bromfiets in beslag. In het centrum werden dan weer drie fout-parkeerders op de bon geslingerd. Zes bestuurders kregen een boete, omdat ze hun veiligheidsgordel niet correct hadden vast gemaakt.


Net buiten het centrum mochten vier automobilisten een boete van 158 euro betalen, omdat ze een doorlopende lijn hadden overschreden aan de Tongersestraat in Bilzen. Dit ter hoogte van de warenhuizen Aldi en Lidl. Verder betrapte de politie nog drie truckers die hun lading niet hadden vast gemaakt. Eén persoon die geseind stond voor verhoor werd meteen overgebracht naar de collega’s van de politiezone Carma in Genk.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page