top of page

Regenboog Top 100: De lijst

Op zaterdag 18 mei presenteert Sport Fm Continu een nieuwe editie van De Regenboog Top 100 tijdens de regenboogdag. Deze lijst, samengesteld door DJ Christophe, bevat de honderd mooiste liedjes aller tijden en omvat zowel klassiekers als recente hits, allemaal favorieten binnen de LHBTIQ±gemeenschap. Je kan de lijst ook via deze link vinden.



Voor de Regenboog Top 100 zal Christophe jullie muzikaal voorbereiden vanaf 6 uur 's ochtends met een speciale editie van Slam-Jam. Om 10 uur starten de DJ's met de beste nummers uit de Regenboog Top 100. Gedurende de uitzending zijn er interviews met bekende Vlaamse artiesten zoals Fabio Ponenté van 2 Fabiola en Michael Lanzo. Er wordt ook contact gezocht met het Regenbooghuis in Limburg. Het belooft een evenement te worden om naar uit te kijken.


De Regenboog Top 100 is een verzameling van de meest geliefde en vaak gespeelde regenboogliederen. Deze lijst viert de diversiteit en inclusie binnen de regenbooggemeenschap en brengt de uitdagingen waar zij voor staan onder de aandacht. Met nummers uit diverse genres en tijdperken die boodschappen van acceptatie, liefde en gelijkheid verkondigen, benadrukt de Regenboog Top 100 de betekenis en invloed van regenboogmuziek en geeft het een stem aan de LGBTQ+-gemeenschap. Voorbeelden zijn 'I Will Survive' van Gloria Gaynor, een disco-anthem over zelfvertrouwen en onafhankelijkheid, en 'Freedom!' van George Michael, een lied dat breekt met het verleden en oproept tot verandering.

 

Zorg dat je op zaterdag 18 mei afstemt op 106.9FM (regio Hoeselt) en 107.7FM (regio Tongeren). Wereldwijd kun je ons beluisteren via verschillende online kanalen, waaronder:



Je kan de lijst tijdens de uitzending ook live volgen via deze link

bottom of page