top of page

Sugababes komen met nieuw materiaal: 'We hebben zeker plannen.'

De Sugababes hebben nieuwe plannen. Het trio bestaande uit Keisha Buchanan, Mutya Buena en Siobhan Donaghy, keerde vorig jaar terug naar de hitlijsten met hun verrassende achtste album ‘The Lost Tapes’. De plaat bevatte nummers die bijna 10 jaar geleden zijn opgenomen toen de groep optrad als MKS en laat dat net ervoor zorgen dat heel wat fans oproepen om meer nieuw materiaal uit te brengen. Volgens de laatste berichten gaat dit ook gebeuren.

Foto: © Discogs.com

"We hebben zeker plannen voor nieuw materiaal," vertelde Keisha aan NME. “We proberen al onze energie er in te stoppen, maar we proberen een balans te vinden tussen de shows die we deze zomer gaan doen. 15 september treden we op in The O2!” voegde ze eraan toe tijdens een praatje op de rode loper van BRIT AWARDS. "We hebben zo'n druk, propvol jaar, maar we willen graag nieuwe dingen doen."


Over het album ‘The Lost Tapes’ zei Siobhan het volgende: “Aangezien het een volledig onafhankelijke release is en we niet wisten hoe dit door de fans ging ontvangen worden, kregen we alleen maar ongelooflijke reacties." De plaat was alleen te downloaden en er was dus geen fysieke release. Volgens insiders wedijveren platenlabels om met de groep te gaan samenwerken. "Er zijn veel acts uit de jaren negentig en zero's die zich herenigen, maar de originele Sugababes zijn eigenlijk nog cooler dan de rest," aldus een insider. De hoop is dat ze snel bij een label tekenen en ergens in de komende 12 maanden nieuwe muziek gaan uitbrengen.Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page