top of page

WEERBERICHT: Afwisseling van zon en wolken, vanaf het weekend beduidend warmer

Zondag kregen we met 18 graden een frisse dag in Limburg. Tijdens de nacht naar maandag zakken de minima naar 7 graden en het zal droog blijven. We starten de nieuwe week met een wisselend bewolkte dag met af en toe wat zon en een kans op een bui. Zoals we vorige week al schreven is een onweersbui niet uitgesloten. De maxima klimmen net weer tot 20°C. Ook dinsdag kan er lokaal opnieuw een 20 graden inzitten. We krijgen dan eveneens een dag met een afwisseling van zon en wolken.

Woensdag zal het zo goed als de hele dag droog blijven en halen we maxima van 19 graden. Donderdag moeten we in de voormiddag rekening houden met enkele buien. Vanaf de middag zal het droger gaan worden. Als de zon voldoende ruimte krijgt dan halen we maxima van 23°C, als dit niet het geval is dan moeten we tevreden zijn met 20 graden.


Vrijdag zal het droog blijven en als we de laatste weermodellen moet volgen dan wordt het met 27 graden een warme dag. Volgens enkele andere modellen blijven de maxima dan steken op 23 graden. We houden je bij Sport Fm Continu uiteraard op de hoogte.

bottom of page