WEERBERICHT: Eerst nog winderig. Vanaf vrijdag frisser.

Woensdag halen we in Limburg maxima tot 9 graden. We krijgen rukwinden tot 60km/u. Het zal zo goed als de hele dag droog blijven al is een lokale bui, vooral in het westen, niet uitgesloten. Tijdens de nacht kunnen de rukwinden oplopen tot 85km/u. Het koelt af naar 6°C. Donderdag moeten we de hele dag rekening houden met rukwinden tot 60km/u. Tijdens de ochtend- en avonduren krijgen we regen. De maxima stijgen naar 8 graden.

Vrijdag krijgen we een rustige dag en halen we maxima van 6°C. Het is pas in de late namiddag dat het nat kan worden. Tijdens de nacht naar zaterdag zakken de minima naar 3 graden. Zaterdag starten we fris. Tijdens de dag halen we 5°C. Het zal zo goed als droog blijven. Waar een lokaal buitje ontstaat kan deze wel eens een winters karakter hebben. Tijdens de nacht naar zondag gaat het vriezen.


Zondag krijgen we buien van regen, smeltende sneeuw of korrelsneeuw. Het wordt niet warmer dan 4 graden. Het kan zelfs zijn dat er tijdens de zondagavond een wit tapijtje kan liggen. Maandag starten we fris. Tijdens de dag halen we maxima van 4°C. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid of het gaat sneeuwen of niet. Mocht dat zo zijn dan kan het een hele moeilijke ochtendspits gaan worden.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020

© All Rights Sport Fm Continu