top of page

WEERBERICHT: Heel de week boven de 20 graden, vanaf zaterdag maxima van 15°C

Vanavond komen er meer wolken binnendrijven in Limburg. Daar kan op sommige plekken wat regen uitvallen, maar tegen middernacht zal het weer droog blijven. Het wordt met minima van 10 graden wel een zachte nacht. Dinsdagochtend krijgen we nog te maken met lage bewolking. Tegen de middag worden de opklaringen breder. Er staat nauwelijks wind en de maxima kunnen tot 20°C klimmen. Ook tijdens de nacht naar woensdag zal het niet verder afkoelen tot 10 graden.


Woensdag krijgen we een supermooie droge lentedag met veel zon en maxima tot maar liefst 24 graden. Net als woensdag krijgen we ook donderdag maxima die vlotjes boven de 20 graden gaan. Vanaf de late namiddag kunnen er wel wat wolkjes tevoorschijn komen. Het blijft wel droog.


Vrijdag starten we met veel zon en opnieuw maxima van 20 graden en meer. Na de middag moeten we wel rekening houden met wolken. Hier kan dan ook een buitje uit voortvloeien. Het wordt vooral genieten in je tuin of vanop je terras de komende dagen want vanaf zaterdag zakken de maxima weer weg naar een normale 15 graden. Ook zondag krijgen we deze maxima maar kan er af en toe ook een buitje vallen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page