WEERBERICHT: Kans op winterse buien. Vanaf woensdag zachter

Zondagochtend kunnen inwoners van Zutendaal, Herderen en de regio Gellik wakker worden met een sneeuwtapijtje. Elders is de kans klein. Het wordt wel overal opletten voor gladde plekken. We krijgen maxima van 4 graden en het zal de hele dag droog blijven. Ook krijgen we regelmatig de zon te zien. Zondagavond gaat het opnieuw sneeuwen en dat kan regionaal voor een sneeuwtapijt van 4cm zorgen. Tijdens de nacht naar maandag gaat het licht vriezen.

Maandag krijgen we maxima van 4 graden. Tijdens de dag zal het droog blijven. Het is pas is de avonduren dat we rekening moeten houden met buien van smeltende of sneeuw en dat kan opnieuw zorgen voor een lokaal wit tapijtje. Tijdens de nacht naar dinsdag gaat het lichtjes vriezen en is er kans op een sneeuwbuitje. In de voormiddag moeten we nog rekening houden met winterse buien. Tegen de middag zal het droog worden en halen we maxima van 4°C. Woensdagnacht krijgen we eerst buien van smeltende sneeuw die later zal overgaan in regen.


Woensdag krijgen we heel wat zachter weer en halen we maxima van 8 graden. Donderdag halen we zelfs 13°C. Het gaat dan harder waaien en het zal een natte dag gaan worden.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020

© All Rights Sport Fm Continu