top of page

WEERBERICHT: Tijdens het weekend veel regen en wind. Zondag blijft het droog met brede opklaringen

Vandaag krijgen we een droge dag met regelmatig zon. In de avond komt de bewolking opzetten en daar kan later op de avond regen uitvallen. Ook zal het harder gaan waaien tijdens de avonduren. We halen maxima van 6 graden. Tijdens de nacht naar vrijdag kunnen we smeltende sneeuw verwachten maar we moeten ons vooral focussen op veel regen en dat bij minima van 3 graden.

Vrijdag krijgen we in de voormiddag veel regen over Limburg. Het wordt een frisse dag met veel wind. Ook tijdens de nacht naar zaterdag gaan het overal hard waaien. Minima liggen rond 3 graden. Zaterdag begint de dag met veel wind, die later op dag zal afnemen. Namiddag blijft het droog maar tegen de avond krijgen we weer regen over ons heen. Tijdens de nacht naar zondag gaat het opnieuw hard waaien.


Zondag starten we droog en krijgen we nog eens brede opklaringen over onze provincie. We krijgen veel minder wind dan de voorbije dagen en de maxima halen 8°C. Het is vooral genieten van de zondag want maandag krijgen we opnieuw te maken met regen en halen ook 8 graden. Dinsdag wordt het zacht, maar het is nog niet zeker of het dan ook droog zal blijven.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page