top of page

WEERBERICHT: Vanaf zondag veel frisser

Vrijdag krijgen we een warme dag in Limburg. Het blijft de hele dag droog en de zon zal zich vaak achter sluierwolken verschuilen en we krijgen een ring rond de zon te zien. Maxima stijgen tot 24 graden. Tijdens de nacht naar zaterdag halen we nog 10 graden. Zaterdag zelf wordt een zomerse dag in onze provincie en halen we vlotjes 25 graden. Tegen de avond krijgen we wel af te rekenen met veel wolken maar het zal droog blijven.


Zondag wordt het iets helemaal anders en zal het eerst nog warm gaan worden met maxima van 20°C. Vanaf de middag zal het flink gaan afkoelen en is de kans op buien heel groot. Tijdens de nacht naar maandag zal het waarschijnlijk lichtjes gaan vriezen. Maandag zelf zal het nog koeler worden en halen we amper 13°C. Het blijft wel de hele dag droog. Tijdens de nacht zitten we weer dicht tegen het vriespunt aan.


Dinsdag krijgen we een dag met zon afgewisseld met wolken. Woensdag doen we er opnieuw enkele graden bij en komen we uit bij maxima van 16 graden. Het wordt een redelijk zonnige dag maar door de noordoostenwind zal het fris aanvoelen.

bottom of page