top of page

Winterland Hasselt start vrijdag 23 november

Nog even geduld...... Vrijdag 23 november is er namelijk de feestelijke openingsavond van Winterland in Hasselt. Vanaf zaterdag 24 november tot en met zondag 6 januari kan het grote publiek weer terecht op het Hasseltse Kolonel Dusartplein voor de 11de editie van Winterland Hasselt. De grootste winterhappening van Limburg, vorig jaar goed voor meer dan 700.000 bezoekers.

Winterland Hasselt is genieten van de winterse gezelligheid op het Dusartplein met een overdekte ijspiste, het Grand Café, de spiegeltent, talrijke kraampjes en attracties. Blikvanger dit jaar wordt het reuzenrad, dat per rit, 144 mensen een uniek uitzicht biedt op de Hasseltse binnenstad en omgeving.


Naast Winterland heeft de stad de handen in mekaar geslagen met de organisatie om niet alleen het Dusartplein, maar de hele Hasseltse binnenstad te voorzien van een sfeervolle, winterse aankleding.

Vrijdag 7 december zijn alle ogen gericht op de Limburgse provinciehoofdstad en de officiële komst van De Kerstman. Hij zal om 16u30 toekomen aan het Leopoldplein voor een feestelijke intocht door de Hasseltse binnenstad die eindigt op Winterland. Hij bezoekt De schatkamer van De Kerstman, een nieuwe, grootse indoor kerstmarkt die 23 november al geopend wordt. Naast de dansactiviteiten en de muziekavonden, komen De Romeo's op 27 november de videoclip opnemen voor hun kerstsingle.


Winterland Hasselt gaat door van 24 november tot 6 januari 2019 op het Kolonel Dusartplein en de Hasseltse binnenstad en dat dagelijks tot 22.00 uur (Grand Café / Aspen Lounge tot 24 uur). Op 24 december (kerstavond) is alles open tot 18 uur en op 25 december gaat alles terug open vanaf 14 uur, 1 januari open vanaf 13 uur. Op 31 december is er de oudejaarsparty (einde 2 uur). Toegang tot Winterland Hasselt: gratis. Afspraak dus op vrijdag 23 november want dan wordt de 11e editie van Winterland geopend.

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page