top of page

Zomer blijft kwakkelen. Vanaf woensdag zomers warm

Zaterdag wordt een dag om snel te vergeten met zeer wisselvallig en fris weer. Gelukkig starten we de dag droog, maar vanaf de namiddag moeten we her en der met buien rekening houden en die kunnen intens zijn met ook onweer erbij. Gelukkig komen er ook opklaringen bij. Tijdens de avond wordt het in heel Limburg nat en kan het tijdens een hevige bui kouder gaan worden. De maxima halen amper 19 graden en kunnen tijdens een bui naar 12 graden zakken.

Ook zondag blijft het tot tegen de avond zeer wisselvallig en halen we amper 20 graden. We krijgen windsnelheden tot 50km/u. Tijdens de avond zal het droog blijven.


Maandag ziet het er toch al wat beter uit. We krijgen maxima in de buurt van 20 graden en dat komt omdat de zon er vaker doorkomt. Door de westenwind zal het wel iets frisser aanvoelen. Dinsdag zal het op de meeste plaatsen in de provincie droog blijven en halen we nog eens 21 graden.


En dan wordt het vooral uitkijken naar woensdag. Dan krijgen we een droge dag en sinds lang zomerse waarden van 27 graden.

bottom of page