top of page

Beluister: Nieuwe singles voor Marco Borsato, Suzan & Free, Jonas Brothers en Christina Aguilera

Beluister: Marco Borsato - Lippenstift


Marco Borsato heeft een nieuwe single, maar volgens ons zal het toch heel moeilijk worden om het succes door de samenwerking met Armin van Buuren en Davina Michelle te verbeteren. Wie weet lukt het hem wel, want op zijn nieuwe plaat werkt hij samen met rapper Snelle. Het lied heet Lippenstift en is wederom geschreven door John Ewbank.


Beluister: Suzan & Freek - Mag Ik Daar Even Stil Bij Staan


Suzan & Freek, bekend van de hits Als Het Avond Is en Blauwe Dag , hebben ook een nieuwe single uitgebracht. Het nummer heet 'Mag Ik Daar Even Bij Stil Staan' en is terug te vinden op hun debuutalbum 'Gedeeld Door Ons'. We zijn bij Sport Fm Continu benieuwd of ze hiermee wederom de hitlijsten gaan bestormen.


Beluister: Diplo & Jonas Brothers - Lonely


De Jonas Brothers hebben de single 'Lonely' op de wereld losgelaten. De song is opgenomen met Diplo, jawel het lid van Major Lazer. 'Lonely' is onderdeel van een countryproject dat Diplo onder zijn echte naam Thomas Wesley uitbrengt. Voor de Jonas Brothers is het de eerste single die ze uitbrengen na het album ''Happiness Begins'' dat in juni verscheen.Beluister: Christina Aguilera - Haunted Heart


Het was lange tijd stil geweest rond Christina Aguilera, maar vorig jaar kwam ze terug met het album Liberation. Voor de animatiefilm The Addams Family die in december verschijnt, nam ze het liedje Haunted Heart op. Aguilera speelt met haar stem en blijft trouw aan de griezelige sfeer van de film.

bottom of page