top of page

Bon Jovi komt naar TW Classics

Bon Jovi komt naar Werchter, meer bepaald naar TW Classics. De band zal op 14 juli de headliner worden. In april werd hij nog aan het lijstje van de befaamde Rock and Roll Hall of Fame toegevoegd. Het is al van 2011 geleden dat de rocker in ons land op een podium stond.

Met hits als ‘You Give Love A Bad Name’, ‘It’s My Life’, ‘Wanted Dead Or Alive’, ‘Bad Medicine’ en natuurlijk ook  ‘Livin’ On A Prayer’ zal de weide van TW Classics helemaal uit zijn dak gaan. In 2017 en eerder dit jaar toerde Bon Jovi door de VS en Zuid-Amerika met de This House Is Not For Sale Tour.


Ook John Fogerty zal op het festival staan. De Amerikaanse singer-songwriter, vooral bekend als frontman van de groep Creedence Clearwater Revival, zal er hits als ’Bad Moon Rising’, ‘Down By The Corner’, ‘Fortunate Son’, ‘Have You Ever Seen The Rain?’, ‘Proud Mary’ en ‘Up Around The Bend’ komen brengen.


Tickets voor TW Classic 2019 zijn te koop vanaf vrijdag 2 november om 9u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een ticket kost 92 euro.

bottom of page