top of page

Dit jaar is er een gigantische kerstmarkt in Maastricht

Het eindejaar komt er weer aan en dat betekend dat binnen een aantal weken weer heel wat kerstmarkten( of winterlanden) zullen verschijnen. Denk maar aan Winterland in Hasselt, maar ook over de grenzen heen. Maastricht had al een aantal jaren een leuke markt, maar dit jaar zal deze groter dan ooit zijn. Boek dus maar vast een hotelletje, want je bent hier niet gauw uitgekeken!

Maastricht pakt het dit jaar groots aan en breidt de kerstmarkt op het Vrijthof nog verder uit. Zo zal er onder andere een reuzenrad van 45 meter hoog zijn (ook in Hasselt zal er dit jaar weer een reuzenrad staan). Er komt ook een gigantische overdekte schaatsbaan van maar liefst 1000 vierkante meter en dit allemaal aangevuld met talloze kraampjes in kerstsfeer.


Verder is er in Maastricht ook een Dickens-dorpje, een klein historisch dorpje in de stijl van Charles Dickens. Je kan ook het huis van de kerstman bezoeken en er zijn genoeg tentjes waar je wijn en bier kunt drinken.


De kerstmarkt in Maastricht gaat door van 1 december tot en met 31 december en je kan er terecht van maandag tot woensdag van 11u tot middernacht en van Donderdag tot zaterdag van 10u tot 01.00 uur. Zondag is de kerstmarkt geopend van 10.00 tot 24.00 uur.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page