top of page

Fleetwood Mac op Werchter Boutique

Het positieve muzieknieuws blijft duren. Zo hebben we goed festivalnieuws want de iconische Engelse band Fleetwood Mac komt naar Werchter Boutique en dat op zaterdag 8 juni. De band zal er wel zonder gitarist Lindsey Buckingham spelen, omdat hij eerder werd ontslagen als bandlid. De geruchten gingen al langer de ronde dat ze nog eens een Europese tour zouden doen, nadat ze in september al een Amerikaanse tour hadden aangekondigd.

Foto: © variety.com

Vorige maand werd al bekend dat Fleetwood Mac naar Europa komt voor een nieuwe tournee. De band heeft heel wat hits waaronder “Go Your Own Way”, “Dreams” en “Everywhere”, die ze hoogstwaarschijnlijk ook zullen spelen op hun Werchter debuut. Fleetwood Mac bestaat momenteel uit Mick Fleetwood, John McVie, Stevie Nicks en Christine McVie samen met nieuwkomers Mike Campbell en Neil Finn.


Fleetwood Mac is ook een eerste grote naam op de jubileumeditie van Pinkpop. In 2019 viert het festival haar 50ste editie. De band stond in 1971 op de tweede editie van Pinkpop, toen nog in Geleen.

Op meer nieuwe namen voor Werchter Boutique zullen we nog even moeten wachten.

Tickets voor het festival zijn vanaf vrijdag 9 november te koop!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page