top of page

Nieuwe single voor Tiësto, Maroon 5, Alicia Keys en Celine Dion

Het is weer vrijdag en dat betekend dat we weer op zoek gaan naar nieuwe songs die je eventueel bij ons in de toekomst zal horen. Deze week hebben we aandacht voor de nieuwe single van ondermeer Celine Dion, Alicia Keys en Maroon 5. Maar beginnen doen we met Dj Tiesto:



Tiësto, gekend van zijn samenwerking met Jonas Blue en de Britse zangeres Rita Ora, heeft een nieuwe single klaar. De song wordt gezongen door Mabel, die eerder dit jaar een grote hit scoorde met 'Don't Call Me Up'. Over de opzwepende beats van de vijftigjarige Nederlandse dj bezingt de Britse ster dat God een danser is.



Ook de Amerikaanse band Maroon 5 heeft een nieuwe single afkomstig van het recentste album Red Pill Blues. Daar staat onder andere de hit 'Girls Like You' met rapper Cardi B op. Adam Levine en zijn bandleden beginnen nu een nieuw hoofdstuk met de single 'Memories', een nostalgisch gitaarpopnummer waarmee ze terugblikken op het verleden.



De Nederlandse zangeres Tabitha brengt op vrijdag drie nieuwe liedjes uit, waaronder 'Work It' met Chivv. Deze swingende plaat wordt anders dan de titel doet vermoeden toch voornamelijk in het Nederlands gezongen.



De Amerikaanse r&b- en soulzangeres Alicia Keys brengt nog met enige regelmaat nieuwe muziek uit. In 2016 bracht ze nog de plaat Here op de markt, maar de successen van Fallin' en If I Ain't Got You werden niet meer gehaald. Nu is ze terug met Show Me Love, een duet met de Amerikaanse r&b-zanger Miguel.



Céline Dion heeft ook een nieuwe singel en dat nummer is terug te vinden op haar nieuwe album dat vanaf 15 november zal verschijnen. Op het album Courage staan ook de drie nieuwe singles Courage, Imperfections en Lying Down. Het laatstgenoemde nummer werd geschreven door zangeres Sia, dj David Guetta en de Surinaams-Nederlandse producent Giorgio Tuinfort.



Kensington komt op 15 november met Time, alweer het vijfde album van de band uit Nederland. Kensington, bekend van hits als Streets en Home Again, bracht eerder dit jaar al de singles Bats en What Lies Ahead uit. Sinds vandaag is de ballade van het project Chronos Pt. 1 te verkrijgen als single.

bottom of page