top of page

Beluister nieuwe singles van The Weeknd, Selena Gomez, BTS & Sia en Alanis Morissette

Hier zijn we weer met heel wat nieuwe muziek die je vanaf deze week kan horen via Sport Fm Continu. Veel luisterplezier!!
De Canadese r&b-zanger The Weeknd zal op 20 maart zijn nieuwe album: After Hours uitbrengen. Om deze plaat te promoten zal de zanger een wereldtournee gaan doen. The Weeknd, bekend van hits als Starboy, Can't Feel My Face en de huidige hit Blinding Lights, brengt gelijktijdig met de aankondiging van zijn album het lied After Hours uit.Selena Gomez heeft een nieuwe single en dat is niet terug te vinden op haar laatste album Rare dat sinds een maand in de winkels ligt. De single van de Amerikaanse zangeres heet Feel Me. Gomez scoorde onlangs met de ballad Lose You To Love Me haar eerste nummer 1-hit in de VS.


BELUISTER: BTS & Sia - ON


De Zuid-Koreaanse groep BTS brengt alweer hun zevende album op de markt. Daaruit verschijnt ook de nieuwe single 'On', een nummer waarvoor ze samenwerkten me de Australische Sia. Ohja, het nummer is helemaal herwerkt en ook terug te vinden op het album Map of the Soul: 7.Alanis Morissette zal op 1 mei haar nieuwe album Such Pretty Forks in the Road op de wereld loslaten. De Canadese zangeres bracht hier vorig jaar al de single Reasons I Drink van uit en nu volgt het lied Smiling. Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Morissette groots doorbrak met het album Jagged Little Pill.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page