top of page

Happy Birthday Milow

Vandaag viert Jonathan Vandenbroeck, beter gekend als Milow, zijn 39e verjaardag. De zanger werd op14 juli 1981 in Borgerhout geboren. Milow wordt beschouwd als een van de meest succesvolle zogeheten “DIY” muzikanten in Europa. Nu vraag je je misschien wat dat betekend? Wel “DIY” is de afkorting voor “Do It Yourself”, een muzikant die dus alles zelf doet. Milow brak in 2006 in ons land door en dat dankzij zijn debuutalbum ‘The Bigger Picture’. Dat verscheen onder zijn eigen platenlabel Homerun Records.


Milow werd eigenlijk pas helemaal bekend dankzij het nummer ‘You Don’t Know’ uit 2007. Het nummers was terug te vinden op het album ‘The Bigger Picture’ dat maar liefst 110 weken in de Belgische hitlijsten stond. Toch duurde het tot 2009 vooraleer hij in de rest van Europa doorbrak. Dat had hij te danken aan het album ‘Milow’, dat eerst in 2008 onder de titel 'Coming of Age was verschenen. Het album behaalde de top tien in veel Europese landen.


Met de single ‘Ayo Technology’ wist hij ondermeer in Nederland, Zweden, Denemarken, Zwitserland en ons land de eerste plek te halen. Milow mocht voor de single diverse platina- en gouden platen in ontvangst nemen. De videoclip kan je hierboven nog eens bekijken.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page