top of page

Nieuwe singles voor Dua Lipa, Sam Smith, Martin Garrix en Ariande Grande

Dua Lipa heeft een eerste single van haar tweede plaat uitgebracht. Het lied heet Don't Start Now en is een duidelijke boodschap aan haar ex. Als hij haar niet wil zien dansen met iemand anders, dan moet hij vooral niet komen opdagen. Het is een leuke discosong geworden.




Sam Smith, bekend van hits als Stay With Me, Too Good At Goodbyes en Promises met Calvin Harris, heeft de hit I Feel Love van Donna Summer in een nieuw jasje gestoken. Voor de versie van Sam Smith heeft hij samengewerkt met Guy Lawrence van Disclosure (met wie Smith al de liedjes Latch en Omen maakte) die taak op zich. De plaat blijft trouw aan het origineel, inclusief de hoge noten die Smith ook weet halen.


Martin Garrix brengt de nieuwe single Used To Love uit en heeft daarvoor samengewerkt met de Australische singer-songwriter Dean Lewis. In een filmpje over het schrijven van Used To Love vertelt Garrix dat ze het lied al vierhonderd keer hebben beluisterd, omdat ze het zelf zo gaaf vinden.




Ariana Grande nam de taak van uitvoerend producent op zich voor het soundtrackalbum van de nieuwe Charlie's Angels-film. De zangeres bracht al de samenwerking Don't Call Me Angel met Miley Cyrus en Lana Del Rey uit. Ze nam ook het lied Bad To You op met de toch nog niet gepensioneerde rapper Nicki Minaj en voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani.

bottom of page