top of page

Nieuwe singles voor George Michael, VanVelzen, Zara Larsson en The Script

Het is weekend staat weer voor de deur en dat betekend dat we als redactie bij Sport Fm Continu weer op zoek zijn gegaan naar singles. Muziek die je vanaf deze week ook bij ons zal kunnen horen. Deze songs vonden wij alvast de moeite.



George Michael maakte dit nummer vlak voor zijn onverwachte dood op Eerste Kerstdag in 2016. Hij werkte op dat moment aan een nieuw album. Het liedje is onderdeel van de soundtrack van de film Last Christmas, die op 15 november in première gaat. De film werd gebaseerd op het gelijknamige kerstnummer van Wham!, de band waar Michael in de jaren tachtig beroemd mee werd.



Roel van Velzen heeft een moeilijke tijd achter de rug. Zo was er het overlijden van zijn vader en ook zijn scheiding. Drie jaar later heeft hij een nieuw album klaar. Opposite Lover gaat volgens de zanger over jezelf opnieuw uitvinden en zien dat je eigenlijk een heel ander persoon bent dan je dacht.




De Zweedse zangeres Zara Larsson maakte voor de soundtrack van de Netflix-kerstfilm Klaus het nummer Invisible. Volgens de zangeres is de boodschap van het liedje dat je aardig moet zijn voor je medemens. De film Klaus is vanaf 15 november wereldwijd op Netflix te zien.



Hier hebben we naar uitgekeken: The Script hebben sinds vrijdag een nieuw album op de wereld losgelaten. De plaat heet Sunsets & Full Moons. Het krachtige nummer Run Through Walls is - na The Last Time - de tweede single van het album. Volgens de band is het nummer een ode aan de vriendschap.

bottom of page