top of page

Nieuwe singles voor Travis Scott, Halsey en Justin Bieber

Ook op deze vrijdag 4 oktober gaan we eens kijken welke nieuwe nummers er de komende weken op de radio zullen gedraaid worden. Ons team bij Sport Fm Continu heeft er enkele leuke nieuwe singles gevonden:



Travis Scott heeft zijn nieuwe single Highest in the Room uit gebracht. Het nummer was al eerder te horen in een reclame van het cosmeticamerk van Jenner en gaat dan ook over de realityster, met wie Scott dochter Stormi heeft.



Clementine is de derde single van Halseys nieuwe album Manic, dat op 17 januari 2020 verschijnt. Onlangs bracht de zangeres al de bijhorende videoclip uit, waarin ze samen met haar broer Sevian te zien is.



Justin Bieber heeft ook een nieuwe single en daarvoor werkte hij samen met Dan + Shay.10.000 Hours is de tweede samenwerking van Bieber dit jaar: eerder bracht hij het duet I Don't Care met Ed Sheeran uit.



Do You? is afkomstig van the beautiful struggle, de tweede EP van Naaz die op 4 oktober verschijnt. De zangeres nam haar album op met de Noorse producer Askjell.



Het is nog niet bekend wanneer Camilla Cabello's nieuwe album Romance uitkomt, maar de zangeres brengt met Cry for Me al wel haar derde single uit. Cabello schreef het nummer samen met Ryan Tedder van OneRepublic.

bottom of page