top of page

SHOWBIZZ: Wendy van Wanten annuleert optredens / André Hazes en Monque uit elkaar

Wat is er aan de hand met Wendy Van Wanten? De zangeres heeft al haar optredens van november en december geannuleerd en zal pas in februari 2020 terug op het podium staan. De zangeres vertoeft momenteel in het ziekenhuis en heeft dringend rust nodig, dat laat haar partner Frans weten. Wat er precies aan de hand is, is nog steeds niet duidelijk. Volgend jaar staat Wendy 20 jaar op de planken en viert dat men een concert in Kursaal Oostende. We bij Sport Fm Continu wensen Wendy veel beterschap toe!


Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het ook officieel bevestigd. André Hazes en Monique zijn geen koppel meer, dat heeft zijn management laten weten in een persbericht: „Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. De breuk dateert al van enige maanden geleden, maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes jr. en daar zal alles om blijven draaien.”


Op Instagram liet Monique eerder al weten dat ‘André gevoelens zou hebben voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft’.

bottom of page